новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с триумф на годишните награди OTP Green Carpet Awards

Банка ДСК триумфира на годишните награди OTP Green Carpet Awards! Този престижен вътрешен конкурс предоставя възможност на комуникационните и маркетинг отделите на всички банки в групата ОТП да представят своите най-иновативни кампании за 2023 г. и да се съревновават за признание на техните усилия и креативност.

Конкурсът включва жури, състоящо се от представители на всяка участваща страна, които оценяват всяка заявка с от 1 до 5 точки, без право да гласуват за собствените си кампании. Тази година след решение на журито в три от категориите имаше повече от един победител.

Банка ДСК взе две престижни отличия. Спечелихме наградата за „Нестандартно рекламно позициониране на Стоково кредитиране в обектите на наши партньори“. Тази награда подчертава иновативността и умението ни да създаваме ефективни и креативни рекламни кампании, които достигат до нашите клиенти по нов и запомнящ се начин.

Втората ни награда е в категорията „Социални медии“ за създаването и развитието на профил в Threads на Банка ДСК. Threads е социална медийна платформа, създадена от Meta през 2023 г. Платформата бързо набира популярност сред младите хора, благодарение на своя фокус върху кратки, остроумни коментари и мисли, отразяващи актуални събития.

Нашият профил в Threads се представя изключително успешно, радвайки се на голяма популярност и активно взаимодействие с потребителите. С повече от 3500 последователи, профилът е изцяло базиран на органично съдържание, без използване на платени публикации. Тази стратегия показва, че с правилния подход и релевантно съдържание, можем да изградим силна и ангажирана онлайн общност. Профилът ни в Threads демонстрира нашата способност да комуникираме ефективно и креативно, създавайки стойност за нашите последователи и клиенти.

Банка ДСК поздравява всички колеги, които са допринесли за този огромен успех! Тези награди са доказателство за отдадеността и иновативния подход на маркетинг екипа в банката.

Последвайте ни във всички социалните мрежи, за да не пропускате още интересни проекти и идеи от Банка ДСК.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon