новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК е най-предпочитаният работодател сред банките за 2024 г.

Банка ДСК е най-желаният работодател от българските студенти сред банките за 2024 г., според ежегодната независима класация Graduate Survey, която класира най-предпочитаните работодатели в България от 2017 г. насам. Проучването се основава на анонимни анкети, проведени сред студентите на всички 51 университета в България, както и на обобщени данни за българските студенти, обучаващи се в чужбина. През 2024 г. анкетата достига до над 10 хиляди студенти от различни специалности, които ни поставиха начело сред банковите институции и на второ място в общата класация.

С повече от 5000 служители, Банка ДСК е един от най-големите и стабилни работодатели в България. Нашият дългогодишен опит и разнообразието от позиции, които предлагаме, ни превръщат в привлекателен избор за младите хора, които търсят сигурност и професионално развитие.

Нашите ежегодни стажантски програми предоставят на студентите възможността да натрупат реален опит и да се учат от професионалисти в индустрията. Стажантите получават менторство и практическа подготовка, което ги подготвя за успешна кариера. Кариерните пътеки обхващат различни сфери като банково дело, маркетинг и комуникации, право, IT, финанси, човешки ресурси и много други. Това разнообразие позволява на студентите да намерят подходящи позиции, съобразени с техните интереси и умения.

Банка ДСК също така предоставя отлични възможности за специалисти с опит, които търсят нови професионални предизвикателства и развитие в динамична среда. Опитните експерти могат да се възползват от широк спектър от позиции и да допринесат за успеха на банката със своите знания и умения. Банката цени опита и знанията, като предлага конкурентни условия и възможности за кариерно израстване.

Активно инвестираме в модернизацията и дигиталната трансформация на нашите услуги, превръщайки ни в лидер в предоставянето на иновативни решения и продукти за над 2.5 милиона клиенти. Всички, които се присъединят към екипа ни, имат възможност да бъдат част от този динамичен процес и да работят със съвременни технологии.

Признанието от Graduate Survey е ясен индикатор за високото ниво на удовлетвореност сред студентите и тяхното доверие в Банка ДСК като работодател. Банката не само предлага стабилни и перспективни кариерни възможности, но също така инвестира в развитието на младите таланти и тяхното професионално израстване.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon