новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК подкрепя Digital4Plovdiv 2024

Банка ДСК продължава да подкрепя иновативните събития на Digital4Bulgaria, насочени към дигитализацията на бизнеса и електронната търговия в страната. Следващото събитие от серията е Digital4Plovdiv, което ще се проведе на 17-ти и 18-ти октомври 2024 г. в Международен панаир Пловдив.

Събитието ще постави акцент върху актуалните тенденции в дигиталния маркетинг, SEO, изкуствен интелект, електронната търговия, мобилните приложения, онлайн рекламата и други ключови области, свързани с технологичния напредък.

Посетителите ще имат възможност да получат практични съвети от Антон Христов, Ръководител Продажби и партньорства в Банка ДСК, който ще проведе презентация на тема „Тенденции в e-commerce плащанията: Как да останем конкурентоспособни“. Презентацията ще включва практически примери и случаи от реалния бизнес, които ще помогнат на участниците да разберат как да се адаптират към бързо променящите се условия на пазара.

Банка ДСК ще участва и с изложбен щанд, на който специалисти от банката ще представят предимствата на виртуалния ПОС терминал и ще предоставят консултации за онлайн разплащания и иновативни финансови решения. Участниците ще имат възможност да чуят експерти в различни области, които ще представят успешни практики и нови подходи за развитие на дигиталния бизнес, както и да създадат полезни контакти с професионалисти и партньори от страната и чужбина.

Дискусиите ще обхванат разнообразни теми, сред които иновации в електронната търговия и финтех, стратегии за повишаване на продажбите чрез нови технологии и методи за постигане на дългосрочна лоялност към брандовете. Значителното развитие на онлайн търговията и влиянието му върху финансовия сектор също ще бъдат разгледани в дълбочина.

Очакваме ви на 17-ти и 18-ти октомври в Международен панаир Пловдив!

Не пропускайте възможността да се възползвате от 20% отстъпка за билет с промо код от Банка ДСК: DSK20.

Още новини

Свържете се с нас

customer experience servicing customer servicing icon

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

trainer trainer icon

Анкета

За оценки и препоръки

pin pin icon

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon