новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

"БАНКЕРЪ" връчи своите награди


Вестник "БАНКЕРЪ" връчи за 22-и път наградите "Банкер на годината" на стилна церемония в столичния ресторант "Скай плаза".
Въпреки сложната финансова и икономическа ситуация вестник "БАНКЕРЪ" продължи традицията си запазена повече от двадесет години - да отличи мениджърите на онези финансови институции, които запазиха стабилност през 2015-а.
"За присъстващите тук тази вечер е време за равносметка на отиващата си трудна финансова година. Година, през която банките бяха замразени от външна и вътрешна икономическа нестабилност. Година, през която дори ниските лихви не можаха да съживят кредитирането, а банките бяха принудени да трупат огромна ликвидност", каза при откриването на церемонията главният редактор на вестника г-жа Бистра Георгиева.
За утвърждаване на управляваната от него банка и за безапелационно съхраненото доверие на клиентите наградата "Банкер на годината" за 2015 -а бе връчена на Петър Андронов, главен изпълнителен директор на СИБАНК. Наградата връчи главният изпълнителен директор на "Банка ДСК" Виолина Маринова.
За съхраненото доверие на акционерите наградата "Банкер на годината" за 2015-а бе присъдена на главният изпълнителен директор на Пощенска банка Петя Димитрова. Наградата връчи председателят на КРИБ Кирил Домусчиев.
Наградата "Банкер на годината" за 2015 г. за ефективна политика и устойчиво присъствие на пазара получи изпълнителният директор на "Банка ДСК" Доротея Николова. Наградата връчи зам.-кметът на столицата Дончо Барбалов.
За проявеното умение за разумно управление на риска с приза "Банкер на годината" за 2015-а бе отличен изпълнителният директор на ОББ Стилян Вътев. Наградата връчи министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.
Отличието в класацията за мениджър на най-добро управляващо дружество получава Мадлен Минева, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на "Райфайзен асет мениджмънт (България)" ЕАД.
Наградата за инвестиционен посредник, представил се най-добре на капиталовия пазар през 2015-а бе присъдена за втори пореден път на Радослава Масларска, председател на Съвета на директорите на "ЕЛАНА Трейдинг" АД.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon