новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

„ДСК Гаранция“ откри офис в Пловдив

Освен в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Добрич, до средата на 2006 година компанията ще има представителства във Велико Търново, Бургас и Благоевград

Животозастрахователна компания „ДСК Гаранция“ откри офис в центъра на град Пловдив. На официалната церемония се събраха главният изпълнителен директор и член на съвета на директорите на ДСК Гаранция Тодор Казанджиев, регионалните директори на  Южна и Западна България на ДСК Гаранция Юри Йорданов и Васил Кендов, регионалният директор на банка ДСК Захари Алипиев за Пловдив, Пазарджик и Смолян и мениджърите на всички клонове на банка ДСК в град Пловдив. Регионалният екип, начело с мениджърите Кари Петрова (Пловдив)  и Жани Станкова (Стара Загора) си пожела бързо увеличаване на пазарния дял и високи професионални успехи.
Предстои компанията да открие офиси и във всички по-големи градове в страната. Освен в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Добрич, до средата на 2006 година компанията ще има представителства във Велико Търново, Бургас и Благоевград.

ДСК Гаранция е учредена през 2004 година като дъщерна компания на OТП Гаранция. Започва с продажби на застраховки чрез банковата мрежа на Банка ДСК, но до края на 2005 година изгради и собстена агентска мрежа.
Към септември 2005 година пазарният дял на ЖЗК „ДСК Гаранция“ беше 5,13%.  За 2005 година, компанията реализира премиен приход в размер на 6 913 000 лв и продаде близо 50 000 полици. Само за четири месеца работа до края на 2005 година ЗК ДСК Гаранция реализира премиен приход в размер на 680 000 лв и продаде над 7 000 полици.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon