новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

“М-Тел” и Банка ДСК пуснаха кредитна карта

“М-Тел” и Банка ДСК пуснаха кредитна карта DSK-M-Tel с логото на VISA. Картата дава предимства както на новите абонати на мобилния оператор, така и на участниците в програмата за лоялност “М-Тел Клуб”.
Абонатите на “М-Тел” могат да се сдобият с DSK-M-Tel при покупка на телефон или лаптоп, съответно с нов абонамент за телефония или пренос на данни и при максимално облекчена процедура за одобрение. Кредитната карта позволява избраният продукт да бъде изплащан на равни месечни вноски без лихва и за срок по избор на клиента.
Притежателите на DSK-M-Tel не заплащат такса за обслужване за първата година, а през втората - тя е два пъти по-ниска от редовната цена. Картата дава възможност за разсрочено плащане и без оскъпяване в над 1000 търговски обекта. Клиентите на “Мобилтел” могат да погасяват месечните си сметки директно от сумата по кредитната карта. Картата може да се използва и за извършване на всички останали стандартни операции навсякъде в България. През първите четири месеца от пускането на DSK-M-Tel на пазара притежателите й ще се възползват от безлихвено извършване на всякакви транзакции и покупки, както и безплатно издаване на картата за нови клиенти на “М-Тел”.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon