новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

"Ръст" и "сътрудничество" в новото лого на Банка ДСК


Банка ДСК, част от групата на унгарския трезор ОТР, представи вчера новата си корпоративна ви-зия и мото ("Доверието е взаимно"), които са унифицирани за всички девет банки на компанията. "Новото лого представлява две окръжности в различни нюанси на зеленото, които символизират сътрудничеството между служители и клиенти на банката и едновременно са стилизирана графика на икономически ръст", обясни Габриела Балог, изпълнителен директор на маркетинг отдела на ОТР. Името "Банка ДСК" ще бъде запазено въпреки унификацията на названията на трезорите в другите държави, тъй като се счита за едно от най-разпознаваемите търговски марки в България, обявиха от банката.
ДСК ще въведе промените по визията във всичките си представителства в страната до края на 2008 г. Предвидени са и нови униформи за служителите, решени в зелено-бяло, а подмяната на дебитните карти с такива с нов дизайн ще бъде извършена в рамките на 2 години, добави Диана Митева, член на управителния съвет на ДСК.
"Промяната в корпоративната визия на ДСК е част от по-обща програма по унифициране дейността, услугите и визията на всички банки от групата на ОТР. Тази програма е насочена както към обикновените потребители, така и към компаниите, с които си сътрудничим", отбеляза Габриела Балог. В момента финансовата група обслужва 10,6 млн. клиенти, което е с 6,3 млн. повече в сравнение с 2003 г. и разполага с 3600 банкомата и 43 000 пост-терминала. Общият брой на служителите на групата начислява над 30 000 души.


 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon