новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

DSK MaxiCard на Банка ДСК отличена с награда

Международно жури и онлайн гласуване във Фейсбук, организирано от b2b Media, раздаде три награди за банкови кредитни карти. За най-динамичен картов продукт за 2012 г. журито обяви MaxiCard на Банка ДСК- карта, която гарантира разсрочено плащане без лихва на закупените стоки.
С кредитна карта DSK MaxiCard освен да пазаруват разсрочено без лихва, клиентите могат да пазаруват  и без годишна такса при търговските партньори на Банка ДСК в България. Това са всички търговски обекти, обозначени със стикер с логото на DSK MaxiCаrd.
Клиентите могат да се възползват и от другите предимства на картата, а именно: в рамките на лимита на картата да обслужват едновременно няколко безлихвени покупки на вноски, както и да извършват всички останали стандартни операции с картата, като сами решават кога и как да погасяват задълженията си, като след всяко погашение могат да ползват кредита си отново. С кредитна карта DSK MaxiCard клиентите разполагат със средства по всяко време и навсякъде, имат възможност да захранват картата и със собствени средства, с които да разполагат над кредитния си лимит, както и да издадат допълнителни карти на за себе си  или за посочено от тях пълнолетно лице.
За кредитна карта DSK MaxiCard  клиентите могат да кандидатстват в удобен за тях клон на Банка ДСК или през сайта на Банката –  dskbank.bg

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon