новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК – „Банка на годината в България за 2013 г.”

Високото отличие ни е присъдено за четвърти път от британското сп. The Banker

Банка ДСК бе обявена за „Банка на годината в България за 2013 г.” във високопрестижния конкурс „ Награди 2013 за банка на годината”, организиран традиционно от британското  списание The Banker.

На четиринадесетото  издание на конкурса на The Banker Банка ДСК получи поредното международно отличие.  Присъждането на първо място в класацията се  основава  на прецизната оценка на журито на фактори като постигнат ръст, цялостно представяне,  водещи инициативи през изминалата година – технологични подобрения и иновации, стартиране на нови банкови продукти и услуги.

Призът „Банка на годината в България”  за Банка ДСК бе огласен на тържествена церемония в лондонския хотел „Интерконтинентъл” на 28 ноември т.г. В присъствието на стотици представители на световния банков елит главният редактор на The Banker Брайън Кеплън връчи наградите на победителите в отделните категории. Приемайки статуетката „Брекън” – основния приз на конкурса, Доротея Николова, изпълнителен директор в Банка ДСК, изтъкна, че високото отличие, което ни се присъжда за четвърти път,  е признание за всекидневните усилия на мениджмънта и на всички служители на най-богатата с традиции, но и постоянно обновяваща се банка в България. Тя подчерта, че въпреки отрицателните последствия от световната финансова криза, които все още осезаемо се усещат и у нас, Банка ДСК продължава да бъде лидер не само в областта на банкиране на дребно, но и в предлагането на високотехнологични решения за клиентите си.

В специалното издание на високоавторитетното списание с наградите за 2013 г. е поместено кратко интервю с председателя на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова. Банка ДСК ще бъде представена в декемврийския брой на The Banker, който се чете в над 100 държави по света.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon