новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК Ви очаква на своя щанд с томбола с предметни награди

Банка ДСК  отново участва със собствен щанд на 27-ия международен пролетен панаир в Пловдив, който бе  официално открит вчера.
На щанда в палата № 7, 20-и павилион се предлагат и продават различни продукти и услуги на най-голямата банка в България. Посетителите ги очакват и някои изненади. Всеки, който подаде заявление за потребителски кредит или за издаване на кредитна карта,  участва и в томбола с предметни награди. В края на всеки панаирен ден на щанда на Банка ДСК  се тегли томболата и щастливците може да спечелят комплекти с MP4 плейър, раница и CD- холдер, любезно предоставени от Vivatel.
Голямата награда сред потенциалните клиенти на Банката ще бъде изтеглена на финала- 12 май, на 27-ото „издание” на Пловдивския панаир. Тя е мобилен телефон „Моторола” U6 , отново предоставен от Vivatel.
И още нещо любопитно. Всеки ден между 16.00 и 17.00 ч от щанда на Банка ДСК интересуващи се граждани могат да задават въпроси за различни продукти, услуги, условия и др. на Банката във видеоразговор с неин ръководен специалист.  Този разговор се осъществява чрез два видеотелефона от Vivatel по системата 3 G – eдиния в Пловдив, а другия в Централно управление на Банка ДСК в София.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon