новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК и М-Тел пускат нова кредитна карта с логото на VISA

Банка ДСК и М-Тел пускат на пазара  нова кредитна карта с логото на VISA специално за участниците в програмата за лоялност «М-Тел Клуб» , както и за нови клиенти на този мобилен оператор.
При покупка на телефон с абонаментен план, притежателите на такава карта могат да пазаруват разсрочено и без лихва в търговските обекти на  М-Тел и при всички останали търговски партньори на Банка ДСК. За всяка извършена покупка над 20 лв. на ПОС при търговец те печелят точки и по програмата за боябност «М-Тел Клуб».
Притежателите на новата VISA карта могат също така да плащат месечните си сметки към мобилния оператор направо от кредита по кредитната си карта, а също да извършват и всички останали стандартни за кредитна карта операции в България и чужбина.

Банка ДСК и М-Тел са предвидили и редица допълнителни предимства за тези свои клиенти, които се възползват от новата кредитна карта: те са освободени от годишна такса през първата година, няма да заплащат нито месечна такси, нито такса за издаване на картата за съществуващи клиенти на М-Тел, няма да има такси и при покупки в търговски обекти, които са над 1 000 на брой.

Картодържателите могат да избират между сребърна и златна кредитна карта и имат едно единствено задължение – всеки месец след 20-о число в рамките на 15-дневен период да внесат по- малката от следните две суми: 2% върху цялото задължение или сумата на месечните вноски по всяка една покупка на изплащане.

До 2 юни т.г. са в сила и промоционални условия – нулеви лихви при стандартни продукти на ПОС при търговец и при теглене на пари в брой от банкомат и/или в банков клон. Също така дори новите клиенти на  М-Тел няма да заплащат такса при издаване на карта.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon