новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК – „Най-добра банка в България за 2013 г.” - Поредното отличие е присъдено от авторитетното британско сп. „Юромъни”

Банка ДСК бе обявена за „Най-добра банка в България за 2013 г.”  във високоавторитетния конкурс „ Награди за отлични постижения 2013”, организиран от специализираното британско списание „Юромъни”.

Поредното международно отличие за Банка ДСК  е много ценно, тъй като се присъжда след внимателна оценка на множество количествени и качествени фактори като: клонова мрежа; клиентска база; обхват на предлаганите банкови продукти и услуги;  финансови показатели; технологични нововъведения; активност в сферата на корпоративната социална отговорност и др. Фокусът на присъжданите награди на „Юромъни” е лидерство, иновации и сериозно влияние върху пазара.

Заслужава да припомним, че високоавторитетното британско списание отличи Банка ДСК през октомври 2007 г. в Дубровник като една от „най-добре управляваните банки в Централна и Източна Европа”.

* Списание „Юромъни” излиза от 1969 г. в Лондон и е водещо списание за финансовия свят, неговите институции, експерти и играчи.  От 1992  то присъжда награди за банкиране и управление на  капиталови пазари.

През последните няколко месеца Банка ДСК беше отличена като „Най-добра интернет банка в България за 2013 г.” в престижния конкурс „ Най-добрите  интернет банки в света 2013 на авторитетното нюйоркско списание Global Finance;  „Банков бранд на годината”  на наградите  „Банка на годината на Асоциация „Банка на годината;  „Най-зелена финансова институция”  от b2b Media; „Най-добрата банка в България за 2012 г.” в класацията на Фондация "Банки Инвестиции Пари";  „Най-добрата банка в България за 2012 г.” според класацията "Капитал К100" на в. "Капитал””.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon