новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК отбелязва световния ден на спестовността с гала концертт на "Стар Академи"

Банка ДСК е основен спонсор и съорганизатор на гала концерта на талантите от "Стар Академи", който ще се състои на 28 октомври (петък) в зала 1 на НДК от 20 часа. Финалният спектакъл ще отбележи кулминацията на голямото национално турне на 15-те момчета и момичета, също подкрепено от Банка ДСК и представено от музикалната компания "София мюзик ентърпрайзис" и "Харбър айлънд рекордз".

Очакваното с голям интерес шоу в НДК ще бъде в навечерието на Световния ден на спестовността, който всяка година от 1924-а насам се отбелязва на 31 октомври. Затова и слоганът на концерта е "Октомври - месец на спестовността с Банка ДСК".
Най-голямата и богата на традиции българска банка, обявена за лидер по доверие от потребителите на банкови услуги, води и на пазара на влогове. Близо половината от спестяванията в левове и 26% общо от депозитите на българите са именно в Банка ДСК. Нейни клиенти са повече от половината от българските домакинства.

Участието на Банка ДСК като основен спонсор на турнето на "Стар Академи" е прецедент в българската поп-музика. То обаче не е изненада, защото освен символ на спестовността, Банката е известна и със своята динамика, гъвкавост и специалното внимание, което отделя на децата и младежите. Именно за най-младите клиенти - от 7 до 24 годишна възраст, са създадени специалните разплащателни сметки: "ДСК- "Старт", "Тийн" и "Макс" с дебитни карти VISA Electron към тях. Чрез тях младите хора могат да получават пари от своите родители, стипендия и издръжка, да теглят пари от банкомати, в някои случаи да ползват и кредит -овърдрафт и така да изграждат постепенно у себе си банкова култура и финансова самостоятелност.

Такива карти от Банка ДСК, заредени с по 50 лв., получиха в специалната томбола по пет щастливци на всеки от 10-те концерта на "Стар Академи" из страната. Приносители на младежки карти станаха и всички таланти от "Академията за звезди".

Сега в петък вечер в едно пъстро шоу с много музика, танци и светлинни ефекти ще видим освен Марин, Ивайло, Вики, Вяра и компания, също така и танцьорите от балета "Ем денс" и хип-хоп брейк формацията "Електрик форс крю".


 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon