новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК откри нов офис за частно банкиране в София


На 20 юли т.г. Банка ДСК откри с водосвет новия си офис за обслужване на клиенти на частното банкиране на ул. «Славянска» № 6.
В него Банката ще предлага индивидуален подход към т.нар. първокласни клиенти със значителни авоари, като им осигурява консултантските услуги на референти на частното банкиране. За тях ще се разработват и специални инвестиционни продукти. Офисът, който териториално спада към Регионалния център София –Запад на Банка ДСК, предлага много уют и удобства в своите  модерно обзаведени помещения за клиенти, изградени според корпоративните стандарти на ОТП.
В кратко слово Виолина Маринова, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, изрази своето задоволство, че с този вече четвърти в София офис за частно банкиране Банката показва, че се насочва и към този сегмент от клиенти, които ще обслужва с подчертано внимание. Тя благодари за мотивирания и високо професионален труд на служителите на Банка ДСК, който я държи на върха, въпреки силната конкуренция на динамичния банков пазар в България.
На църковно и православното освещаване на новия офис от свещеник Антон Вълчанов от катедралния храм „Света Неделя” присъстваха членове на УС на Банка ДСК, директори на дирекции, десетки клиенти на частното ни банкиране, журналисти.


 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon