новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК подарява на своите нови малки клиенти лихвен бонус и топка за игра за 1 юни

Със своите продукти Банка ДСК достига до всяко българско семейство, като обслужва над 4 млн. клиенти. Тя бе обявена и за най-добрата марка в банковия сектор на България за годината – благодарение на дълготрайното партньорство с клиентите, и на доверието и ползата, с които нейното име се свързва.
Банка ДСК прави оригинален подарък на всеки от бъдещите си малки клиенти по случай 1 юни - Международния ден на детето, съобщиха от банката.
За всеки новооткрит от родители, баби, дядовци и други роднини и близки детски влог /в лева или евро/ в някой от стотиците наши поделения из цялата страна през периода от 1 до 30 юни т.г. , банка ДСК предоставя допълнителен бонус от 0, 5 % върху съответната лихва. Тази надбавка ще бъде валидна през цялото времетраене на влога.
И още една изненада за малките ни приятели. Най-голямата българска банка ще подари за 1 юни на всеки малък спестител по една топка – на момчетата футболна, а на момичетата – волейболна.
Банка ДСК е съорганизатор на детските празници във връзка с кампания “За нашето бъдеще” в Пловдив, Смолян и Брацигово. В Стара Загора, Велико Търново, Търговище, Разград и Омуртаг и Бяла, банка ДСК е партньор на общините в организиране на различни прояви по повод 1 юни – концерти, детски опери, куклени постановки, конкурси.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon