новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК подкрепя за четвърта поредна година конкурсa на Театър „София“ за създаване на нови драматургични произведения от български автори

Продължава традиционното сътрудничество между Театър „София“ и  Банка ДСК в подкрепа на българския театър и на младите български драматурзи. Четвъртото издание на конкурса на Театър „София“ за съвременна българска драматургия вече е факт, а условията за участие са  пиесите да са непубликувани, непоставяни на сцена и не участвали в други конкурси. Всеки автор може да участва с една творба, изпратена в два екземпляра до 30 юни 2016 г. Наградената пиеса ще получи парична награда от 4000 лв. и реализация на сцената на Театър „София “. Допълнителна информация можете да получите от сайта на Театър „София“ www.sofiatheatre.eu.
Припомняме ви, че първият подкрепен от Банката конкурс беше спечелен от пиесата на Райко Байчев „Гъдулката гори“, която пожъна успехи  в страната и чужбина. Пиесата на Оля Стоянова „Покана за вечеря“ стана победител във втория конкурс, като спечели и номинация за Аскеер в категория „Съвременна българска драматургия“, а пиесата победител в третото издание на конкурса “Ние сме вечни” на Кирил Буховски имаше премиера на софийска сцена в началото на октомври манилата година.
Партньорството на Банка ДСК с Театър „София“ е част от устойчивия модел, следван от банковата институция в социално отговорно й поведение в подкрепа на българската култура.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon