новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК предлага нова кредитна карта

Банка ДСК предлага нова кредитна карта DSK MAXICARD, съобщиха от ДСК.
С новата кредитна карта DSK MaxiCard потенциалните клиенти получават възможност да пазаруват разсрочено без лихва и без годишна такса при търговските партньори на Банка ДСК в България. Това са всички търговски обекти, в които има стикер с логото на DSK MaxiCаrd.
Кредитният лимит е от 100 до 7 000 лева. Кредитната карта DSK MaxiCard предлага предимството в рамките на лимита клиентът да обслужва едновременно няколко безлихвени покупки на вноски, включително и в различни търговски обекти.
Освен покупките, до 21.01.2009 притежателите на DSK MaxiCard могат да извършват и всички останали стандартни операции при 0% лихва, стандартни покупки на ПОС при търговец (покупки, които не са на вноски) при лихвен процент– 0%;- теглене на пари от банкомат и/или в банков клон при лихвен процент– 0%
Процедурата за одобрение е максимално облекчена. Не се изисква обезпечение, като за лимит до 1000 лв. не се извършва анализ на доходите.
За кредитна карта DSK MaxiCard може да се кандидатства в удобен за клиентите клон на Банка ДСК или през Интернет, от сайта на Банката – dskbank.bg.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon