новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК предлага нова уникална възможност за дарения през банкомат към SOS Детски селища България

Като продължение на своята инициатива за подкрепа на децата в неравностойно положение, от декември 2015г. Банка ДСК предлага на всички притежатели на дебитни и кредитни карти, издадени в България, нов и достъпен начин за извършване на дарения. Финансовата институция предоставя възможност на всеки картодържател, ползващ банкомат на Банка ДСК, да направи дарение на стойност 1 лев. Събраните средства постъпват по сметка на SOS Детски селища България и ще се разпределят по проекти на организацията за осигуряване на равен шанс  за развитие и бъдеще на децата.

Предлаганата от Банката възможност за дарение е удобна, изключително лесна и може да се ползва от притежателите на банкови карти. При теглене на пари в брой, след избор на сумата за получаване, се показва екран с въпрос „Желаете ли да дарите 1 лев към SOS Детски селища България?“. При потвърждение чрез бутона „Да“, намиращ се от лявата страна, от сметката на картодържателя се превежда 1 лев към организацията. На притежателите на банкови карти се дава възможност и да даряват суми в избран от тях размер. Това става от менюто „Други услуги“ и избор на опцията „SOS Детски селища България“. Там може да се въведе размер на сума, която да се преведе от сметката на клиента към SOS Детски селища България.

   Банка ДСК предлага нова уникална възможност за дарения през банкомат към SOS Детски селища България


Новата услуга е част от петгодишното сътрудничеството между Банка ДСК и SOS Детски селища България – организация за социално развитие, която  гарантира правото на всяко дете да расте в семейство, да има равен шанс за развитие и бъдеще. Като част от своята мисия на Корпоративен SOS родител, Банка ДСК е поела  траен ангажимент да се грижи за две семейства, в които растат  деца, лишени от подкрепата на родителите си.
                    

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon