новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК пуска нова безконтактна дебитна карта Visa Debit payWave

 
От 16.02.2015 г. Банка ДСК стартира издаването на нова дебитна карта – безконтактна дебитна карта Visa Debit payWave. Новата дебитна карта представлява продукт от по-висок клас с разширена функционалност, за издаването на който клиентите не заплащат по-високи или допълнителни такси и комисиони.
Картите Visa Debit payWave имат контактен чип и безконтактна антена, като наличието им осигурява възможност за извършване на безконтактни транзакции при плащане на стоки и услуги в България и чужбина – само чрез доближаване на картата до ПОС терминала, което значително съкращава времето за извършване на плащания. Картата е с международен достъп и с нея могат да се извършват всички стандартни за дебитните карти Visa Electron операции: теглене на пари в брой от АТМ и ПОС терминали в банкови клонове, плащания в търговски обекти, обозначени със знака на Visa, плащане на стоки и услуги по интернет. В България максималната сума за извършване на безконтактни плащания без въвеждане на ПИН е 25 лв. или съответната равностойност във валута. Безконтактни плащания за суми над 25 лв. се извършват с въвеждане на ПИН.За плащане в чужбина лимитите за безконтакни плащания са различни за всяка държава, като стандартно варират от 20 до 50 евро.  Безконтактни плащания могат да се извършват в търговските обекти обозначени със специалните знаци, посочени по-долу.
Карта Visa Debit payWave може да заявите  в най-удобния за Вас офис на Банка ДСК срещу представена лична карта. Издаването на картата е безплатно.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon