новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с кампании за 3 атрактивни продукта


Мирослава МИТОВА
 
От 7 април Банка ДСК стартира национални маркетингови кампании в подкрепа на 3 атрактивни продукта, които банката предлага, съобщиха от трезора, ръководен от Виолина Маринова. Акценти на отделните кампании са безсрочната спестовна сметка „ДСК Стимул", срочните влогове "ДСК Спектър" и промоцията на жилищни кредити. От безсрочната спестовна сметка „ДСК Стимул" може да се тегли без ограничения, а също така и да се внасят суми по нея по всяко време. Титулярът получава ежемесечна лихва до 2%, а в края на календарната година и лихвен бонус до 6,75%, начислен върху най-ниското дневно салдо, което сметката е имала през годината. "Станете виртуози в спестяването" е основният призив в подкрепа на безсрочната спестовна сметка „ДСК Стимул".
Срочните влогове с нарастваща лихва „ДСК Спектър" са в лева, евро и щатски долари и за срок от 9,12 и 15 месеца. Договореният срок се разделя на три равни лихвени периода, като лихвата нараства във всеки следващ период и за суми над 50 хиляди лева може да достигне 9,25%. След изтичане на всеки лихвен период начислената лихва за този период се изплаща, като се прехвърля по разплащателна сметка. При изтичане на първоначално договорения срок влогът се подновява автоматично, при същите условия. По „ДСК Спектър" могат да се внасят допълнително суми по всяко време. Кампанията за този продукт ще протече под основния апел „Високите етажи на лихвата".
Кампанията за промоция по жилищни и ипотечни кредити в евро с лихва 6,29 процент, по време на която всеки клиент може да получи като бонус потребителски кредит без обезпечение при изгодни условия, ще продължи пет седмици под слогана „Любов от пръв оглед. Нов дом сега с Банка ДСК!". За кредит от 50 000 евро за 30-годишен срок и лихва от 6,29%, (при изпълнение на условията на програма „ДСК Уют") годишният процент на разходите възлиза само на 6,99%. Условията на промоцията са валидни до края на м. май 2008 г.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon