новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

БАНКА ДСК с нови предложения за малкия и среден бизнес

Банка ДСК предлага изгодни условия за финансиране на инвестиционни проекти или допълване на временен недостиг от оборотни средства за малки и средни предприятия
Със специална грижа за този сегмент клиенти, БАНКА ДСК продължава  срока на промоционалната лихвена кампания по новоразрешавани кредити в лева и евро, и при продължаване срока на кредитни линии и кредити–овърдрафт в лева и евро на малки и средни предприятия и микропредприятия с бизнес и финансова история.
Промоционалната лихва е от 7,5% и е валидна за първата година от изплащането на кредита. Промоцията е в сила до края на  2006 г.
В периода на промоцията при кандидатстване за нов кредит, клиентите получават и допълнителна отстъпка - освобождават се от такса за разглеждане искането за кредит.
Благоприятните условия за малките и средни предприятия се предлагат в светлината на договора за глобален заем между Банка ДСК и Европейската инвестиционна банка .
Това е първият подобен заем, който ЕИБ предоставя на най-голямата българска банка. Кредитът в размер от 30 милиона евро ще бъде използван за финансиране на средно- и дългосрочни инвестиционни проекти в сектора на малките и средните предприятия в България, както и на общински инфраструктурни проекти у нас.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon