новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с ново мобилно приложение DSK Gameo


Банка ДСК продължава с приятните изненади за своите клиенти. След стартирането на мобилното приложение DSK Smart, през интернет банкирането ДСК Директ вече е достъпна и новото приложение DSK Gameo за потребителите на смартфони, разработенo от Misys.
Банка ДСК е първата банка в България и втората в Европа, която въвежда мобилно приложение за спестяване. DSK Gameo е предназначено за стимулиране на спестяванията на клиентите в забавна игрова среда.
Приложението, създадено от доставчика на банкови технологии Misys, превръща стандартни банкови операции, като спестяване и поставяне на финансови цели, в игра с конкретни резултати и награди. Клиентите получават точки, които могат да бъдат разменени срещу награди. Крайната цел на приложението е да създава у потребителите положително настроение, докато са ангажирани с ежедневните си дейности по структуриране на финансите си.
„Днешните потребители искат финансови услуги да се вместват в ежедневието им, независимо дали са достъпни през мобилен телефон или от компютъра у дома”, казва Алекс Брай, директор на Канали банкиране на дребно в  Misys.  Г-жа Диана Митева, изпълнителен директор на Банка ДСК,  споделя: „DSK Gameo е атрактивен мобилен спестовен инструмент. Приложението за потребителите.  DSK Gameo дава на Банка ДСК уникалното  предимство в предоставянето на специализирани инструменти, предназначени за специфична аудитория от активни и търсещи потребители. Приложението DSK Gameo превръща Банка ДСК в институция със заявена дигитална стратегия и иновативен подход към банковите продукти и услуги и начините на тяхното предлагане”.
 
Банка ДСК е първата банка, ползваща модула BankFusion Gameo на Misys. Игровият подход  gamification не е нов, но за пръв път Misys е предоставя приложение, което дава възможност да се извършват реални трансакции.

 

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon