новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК стартира нова национална промоционална кампания

             
Банка ДСК стартира от 18 февруари т.г. национална промоционална кампания по новооткрити безсрочни влогове на физически лица в лева  и евро и по спестовни сметки с растяща доходност „Мотив” в лева и евро. 
Минималната сума за откриване на такива влогове и сметки през периода на промоцията до 30 април т.г. вкл. е 100 лева или евро.

Промоционалният лихвен процент на новооткритите безсрочни влогове варира в зависимост от размера на сумата от 0. 20 до 3.75% при влог в лева и от 0.20 до 2.75%  при влог в евро.
За новооткритите спестовни сметки с растяща доходност „Мотив” промоционалният лихвен процент отново e в зависимост от размера на сумата и е в границите между 3.00 и 4.50% в лева, а при сметки в евро - от 2.00 до 3.25%.
Допълнително улеснение за клиентите е и фактът, че безсрочните      влогове в лева и евро са освободени и от такса за тяхното откриване.

Промоционалните лихвени проценти се начисляват до 7 януари 2010 г. вкл. След изтичането на този срок  ще се прилагат действащите към момента стандартни лихвени проценти  на Банка ДСК по съответния продукт. 

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon