новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК чества световния ден на спестовността

Банка ДСК отбеляза тържествено Световния ден на спестовността. По този повод бяха наградени 22 служители на Банката, постигнали най-високи резултати през периода януари – септември 2007 г. в откриването на нови срочни влогове и общ брой открити сметки, а така също при продажбата на взаимни фондове. 

Поздравявайки отличените служители, председателят на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова изтъкна в обръщението си, че да бъдеш най-добър в такава богата на традиции и стигнала до върховете по естествения път на своето развитие банка, изисква висок професионализъм и последователни усилия.  Виолина Маринова връчи на най-добрите продавачи на депозитни продукти  възпоминателна статуетка и парична премия, а най-добрите четирима от тях бяха наградени с екскурзия в Будапеща.
 
По случай Световния ден на спестовността ръководството на Банка ДСК даде вчера и коктейл в „Радисън SAS Гранд хотел”. На него присъстваха ръководители на различни звена в Банката, нейни клиенти, както и наградените служители. Тук бе и посланикът на Република Унгария у нас Йеньо Фалер. За още по-доброто настроение на гостите се погрижи певицата Хилда Казасян с нейната формация Jazz & Samba. 

Световният ден на спестовността се отбелязва всяка година от 1924-а насам, когато на 31 октомври в Милано е основан Световният институт на спестовните банки.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon