новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Виолина Маринова бе удостоена с престижна награда

Виолина Маринова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ДСК , бе удостоена с наградата „Андраш Фай” за особени заслуги в работата си в Банка ДСК, най-успешното дружество на Банка ОТП. Наградата е признание за изключителния принос на Виолина Маринова и личното й участие във финансовите успехи на Банка ДСК, и за организационната и ръководната консолидация на Банката.

През 1984 г. Банка ОТП учредява награда с плакет в памет на Андраш Фай – бащата на спестовното движение в Унгария.  Изключителна фигура от ерата на реформите в Унгария през XIX в., Андраш Фай е създател на историческия предшественик на Банка ОТП – Първа Пещенска национална спестовна каса, която започва да функционира през 1840 г.

Наградата бе връчена в изключително тържествена атмосфера от д–р Шандор Чани, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ОТП, по повод Световния ден на спестовността, който беше отбелязан на 5 ноември в Будапеща.

Наградата, връчена на Виолина Маринова, е поредното признание за особено високите резултати, постигнати от Банката при изпълнението на трансформационната програма на Банка ОТП, приета след приватизацията на Банка ДСК през 2003 г.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon