новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

До 35% по-евтин ток с програма за лоялност за малките фирми предлагат Банка ДСК и ЕНЕРГО-ПРО

Малките фирми, които са лоялни клиенти на Банка ДСК, могат  да се включат в свободния пазар за доставка на електроенергия в бизнес центровете на Банка ДСК в София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Плевен и Варна. Банка ДСК и ЕНЕРГО-ПРО планират от началото на 2016 година услугата да бъде достъпна и в останалите офиси на Банката, специализирани в обслужването на малки и микро предприятия.
Лоялните бизнес клиенти на Банката могат да избират между едногодишни и тригодишни договори с различни профили  при преференциални условия и опростени процедури.
Малки фирми с годишно потребление около 20 мегаватчаса могат да намалят  сметката си за ток веднага средно с 25%, показват изчисленията на ЕНЕРГО-ПРО. В отделни случаи спестяването може да достигне до 35 %.
ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги ЕООД е водещ търговец на електроенергия на свободния пазар с над 20% пазарен дял и 10 годишен опит. От няколко месеца, освен в Североизточна България, компанията  има представителства и в градовете София, Бургас, Пловдив, Плевен, Благоевград и Стара Загора.
„Избрахме Банка ДСК не само защото е наша основна обслужваща банка и има отлична репутация и рейтинг. Привлече ни присъствието  й в над 200 населени места. Банката  повече от 20 години е водеща в обслужването и кредитирането на средните и малки фирми, и има богат опит в реализирането на подобни проекти с бизнес партньори“, обясни Момчил Андреев, управител на ЕНЕРГО-ПРО Варна.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon