новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК Директ улеснява получателите на е-фактури

 
Потребителите на платформата за електронно банкиране на Банка ДСК – ДСК Директ, вече имат една удобна възможност да заплатят дължимите суми по електронни фактури, издадени на тяхно име чрез eFaktura.

След получаването на електронна фактура в системата eFaktura.bg, тя става видима и достъпна за плащане в ДСК Директ. Информация за чакащите неплатени фактури може да се види след избор на менюто „Нареждане на преводи“ и кликване върху връзката „Фактури“ в лявото меню на страницата. Системата предоставя информация за номера и датата на документа, както и възможност за преглед в графичен вид и отпечатване. След потвърждаване на плащането в ДСК Директ автоматично се променя статуса на електронната фактура в eFaktura.bg, с което процеса по плащане на дължимата сума приключва с минимум стъпки и загуба на време.

Услугата eFaktura на БОРИКА БАНКСЕРВИЗ АД представлява система за сигурен обмен на електронни документи, в т.ч. електронни фактури. Електронната фактура е документ, подписан с валиден електронен подпис и е напълно равностойна на съответния хартиен носител. Електронните фактури, представяни чрез системата eFaktura напълно отговарят на изискванията на Закона за електронния документ и електронния подпис, Закона за счетоводството и Закона за ДДС.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon