новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК – отново най-позната и харесвана българска банка

На банков форум, организиран от списание Ентърпрайс, бяха  оповестени резултатите от проучването на българския банков сектор от маркетинговата агенция Синовейт.
Банка ДСК безспорно е водеща марка на пазара като разпознаваемост и използване на нейните услуги. Около 76% от българите нареждат Банка ДСК на първо място по познатост, с над 20% повече от втората банка в тази категория.  Освен че Банка ДСК има значителна преднина в съзнанието на потребителите на банкови услуги по познатост, нейните рекламни кампании са най-добре познати – 60% от потребителите наскоро са гледали/слушали реклама на Банка ДСК.
За половината от банковите клиенти Банка ДСК е обичана марка; а за една трета – не само първата банка, за която се сещат спонтанно, но и най-желана за използване банкова институция.  
Тези резултати от националното представително изследване, проведено през май 2011 г., имат още по-голяма стойност на фона на установената обща висока познатост на банковите институции и ниска степен на лоялност към тях.
Синовейт е сред шестте най-големи маркетингови вериги в света, представена в над 60 страни.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon