новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК стана "Най-добра банка за 2010 г."

На официалната церемония на престижния финансов форум „Банки Инвестиции Пари" банка ДСК бе отличена с престижния приз „Най-добра банка за 2010 г." На специалната гала вечеря, която уважиха висши представители на държавния, финансов, икономически и бизнес сектор общо бяха връчени 14 финансови отличия.
Като „Най-добро пенсионно осигурително дружество за 2010 г." беше отличена ПОК Доверие. За „Държава най-голям инвеститор в България за 2010 г." бяха определени САЩ. „Банка с най-ниско рискова политика за 2010 г." е Търговска банка "Д", а „Най-бързо развиваща се банка за 2010 г" - Корпоративна търговска банка. „Най-печеливша банка за 2010 г." е Банка ДСК, „Най-добре управлявана банка за 2010 г."- Търговска банка.
Миналогодишните отличия „Най-добрите финансови продукти" успяха да популяризират най-успешните финансови продукти и да стимулират разработването и лансирането на нови продукти с доказани ползи за клиента и с добра комуникация към избраната целева група.
Отличията тази година спечелиха: в категория „Депозитни продукти", с продукт „Депозит Форекс" - Обединена българска банка. В категория „Инвестиционни продукти", с продукт „Спестовен план Pioneer" - Уникредит Булбанк. В категория „Кредитни продукти", с продукт „Ипотечен кредит с фиксирана лихва" - „Емпорики банк България". В категория „Иновативност и качество", с продукт „Виртуална карта MASTERCARD " - „Юробанк и Еф Джи България". В категория „Електронни финансови продукти", с продукт „Онлайн платформа за продажба на застраховки www.24ins.bg " - „Брокер Инс".
В категория „Комбинирани финансови продукти", с продукт „ДСК Възможност " - „Групама животозастраховане и банка ДСК". За „Най-добър финансов продукт на 2011", беше ипределена „Виртуална карта MASTERCARD", издадена от „Юробанк и Еф Джи България". За определяне на наградите за „Финансова институция на годината" бяха разработени обективни критерии на база на финансовите резултати на компаниите.
Сред членовете на журито бяха Асен Ягодин - изпълнителен директор на Пощенска банка, Кирил Ананиев - съветник на президента по финансовата политика, Гълъбин Гълъбов - изпълнителен директор на Емпорики Банк, Мария Видолова - изпълнителен директор на Тексим Банк, Стоян Мавродиев - председател на Комисията за финансов надзор, Петрозар Петков - генерален директор на ЗД „Бул Инс", Камен Колчев - председател на СД на „Елана Холдинг", и т.н.
Форумът „Банки Инвестиции Пари" е единственото по рода си събитие в България, на което могат да се разберат последните новости и тенденции в областта на финансовия сектор и икономиката.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon