новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК ще предлага кредити през агенции за имоти

Банката ще продължи да развива клоновата си мрежа и on-line банкирането
Банка ДСК предстои да започне предлагането на ипотечни кредити чрез агенции за недвижими имоти. Това стана ясно на общото събрание на ОТР Bank, собственик на родния трезор. То се проведе в края на миналата седмица в Будапеща.
Другите цели на банката за 2006 г. са развитие на клоновата мрежа и on-line банкирането. Ще продължат реконструкцията и обновяването на офисите на трезора. На корпоративния фронт ДСК ще увеличи отпускането на кредити на микро- и малки предприятия.
Коментари
Финансовата институция ще продължи да се развива стабилно, заяви Шандор Чани, главен изпълнителен директор на ОТР Bank. Той не пропусна отново да спомене, че това е една от най-успешните им инвестиции и че въпреки кредитните рестрикции, наложени от БНБ, банката е успяла да реализира 42% ръст на активите.
Резултати
За 2005 г. печалбата на ДСК Груп след облагане с данъци е 134 млн. лв., тя е нараснала с близо 80% в сравнение с година по-рано. Активите, които управлява банковата група, са 4.55 млрд. лв., с което пазарният й дял по този показател е 16.6%.
Биляна ВАЧЕВА, bvacheva@pari.bg

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon