новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Изпълнителният директор на Банка ДСК Диана Митева бе удостоена с престижната награда „Андраш Фай”

 
Изпълнителният директор на Банка ДСК Диана Митева бе отличена с престижната унгарска награда «Андраш Фай».  Тя й бе присъдена като признание за нейната успешна  работа и резултати при  внедряването и утвърждаването на проекта «Частно банкиране» на Банка ДСК.

Призът на г-жа Митева  й бе връчен лично от д-р Шандор Чани, председател на Борда на директорите и главен изпълнителен директор на унгарската Банка ОТП,  по време на тържественото честване в Будапеща на Световния ден на спестовността. В церемонията в Будапеща участва и г-жа Виолина Маринова, председател на УС и главен изпълнителен директор на Банка ДСК.

Носител на отличието «Андраш Фай» през последните няколко години са били г-жа Виолина Маринова, изпълнителните директори на Банката Доротея Николова и Мирослав Вичев,  както и главният регионален мениджър на РЦ Плевен Детелина Николова. 

Наградата в памет на Андраш Фай – бащата на спестовното движение в Унгария , е учредена през 1984 г. от Банка ОТП.  Изтъкнат реформатор от XIX век, Андраш Фай е създал през 1840 г. историческия предшественик на Банка ОТП –  Първа Пещенска национална спестовна каса.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon