новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Изпълнителният директор на Банка ДСК Диана Митева отличена с награда "Буров" за банково управление за 2013 година

На официална церемония, провела се на 30 януари в Гранд хотел "София",  бяха връчени наградите за банково/финансово и индустриално управление за 2013 г. на името на един от най-големите банкери и финансисти в българската история Атанас Буров. Наградите на Фондация "Атанас Буров" се присъждат на български индустриалци, банкери и финансисти, които чрез работата си подобряват имиджа на страната и повишават нейната конкурентоспособност.
Изпълнителният директор на ДСК и ръководител на направление Банкиране на дребно  в Банката Диана Митева стана носител на приза "Буров" за банково управление за 2013 година. При връчването на наградата премиерът Пламен Орешарски изтъкна, че призовете “Буров” са особено ценни, тъй като отличават успешните мениджъри, които движат напредъка на страната.
През ноември 2011 г. Диана Митева бе отличена с престижната унгарска награда "Андраш Фай", която й бе присъдена като признание за успешна й работа и резултати при внедряването и утвърждаването на проекта "Частно банкиране" на Банка ДСК.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon