новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Изпълнителният директор на Банка ДСК Юрий Генов връчи Младежката награда на БАИТ за 2016 г.

„Награда за нашето бъдеще“ нарече изпълнителният директор и ръководител направление „ИТ и операции“ в Банка ДСК Юрий Генов Младежкия приз, който той връчи на ученика Звездин Бесарабов от Националната природо-математическа гимназия. За пореден път Българската асоциация за информационни технологии (БАИТ) раздаде своите награди на церемония в Интерпред.

„За мен е голяма чест да обявя първата и най-перспективната награда сред раздаваните от БАИТ тази година. Индустрията преди всичко има нужда от кадри. Спонсори винаги ще се намерят, подкрепа от държавата индустрията също получава в последните 10-15 години. ИТ фирмите, които виждаме в  България в последните години, са много перспективни. Кадрите, младежите и студентите, които всеки ден работят в тази област – това е нашето бъдеще. Пожелавам много голям успех на всички номинирани, но победителят винаги е само един.“  Така Генов обяви и връчи Младежката награда на Звездин Бесарабов от Националната природо-математическа гимназия за разработения от него проект и прототип "ArduWrite - автоматизация на персонализиран човешки ръкопис".

Банка ДСК стана носител на първа награда на БАИТ за 2015 г. в категорията „E-business“ за ДСК Виртуален чек.

На снимката: Юрий Генов връчва Младежката награда на Звездин Бесарабов от Националната природо-математическа гимназия за разработения от него проект и прототип "ArduWrite - автоматизация на персонализиран човешки ръкопис".

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon