новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Инвестиционен кредит за пловдивския мол

На 18 декември беше направена първата копка за построяването на първия мол в Пловдив. Инвестиционният кредит за проектното финансиране на неговото изграждане и финансиране ще бъде отпуснат от унгарската Банка ОТП и Банка ДСК.
За този проект в Пловдив кметът на града д-р Иван Чомаков съобщи още при официалното откриване през юни т.г. на Mall of Sofia. Водещи инвеститори в пловдивския мол са израелските компании Ocif Investment and Development Ltd и Cinema City International N.V., които с голям успех участваха в изграждането на Mall of Sofia, чиито кредитори отново бяха Банка ОТП и нейното най-успешно дъщерно дружество Банка ДСК. Mall Plovdiv ще бъде търговско-развлекателен комплекс с разгъната застроена площ от над 44 000 кв. м, като общият обем на инвестицията ще надхвърли 40 млн. евро.
Започването на Mall Plovdiv е поредното доказателство за водещата позиция и роля на най-голямата банка у нас - Банка ДСК, в областта на проектното финансиране, каза главният й изпълнителен директор Виолина Маринова.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon