новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Клубна кредитна карта пуснаха ЦБА и Банка ДСК

Здравка МАСЛЯНКОВА
 
Продуктът е първи по рода си между банка и търговска верига, натрупва отстъпки при пазаруване и има по-ниски такси и лихви
Банка ДСК и търговската верига ЦБА пуснаха уникална по рода си клубна кредитна карта. Тя замества изцяло клубната карта ЦБА Клуб. С нея клиентите на търговската верига продължават да натрупват отстъпки при пазаруване в магазините на ЦБА. Всички натрупани до момента отстъпки по клубната карта се запазват и се прехвърлят по новата клубна кредитна карта.
ДСК - ЦБА е кредитна карта MasterCard и се използва както в България, така и в чужбина. С картата може да се теглят пари в брой, да се плаща в магазини, да се пазарува в интернет, да се правят резервации в хотели, на самолетни билети, да се наема кола, да се плащат битовите сметки през банкомат и др.
С картата ДСК - ЦБА до 3 месеца безлихвено може да се разсрочват покупките в магазините на ЦБА. С нея разсрочено може да се пазарува и в други търговски партньори на Банка ДСК. Продуктът е първи по рода си между банка и търговска верига, заявиха мениджърите на ЦБА и Банка ДСК при представянето на картата вчера.
Новата клубна кредитна карта може да получи всеки пълнолетен участник в програмата ЦБА Клуб, който ползва отстъпка поне 2 % и да е направил покупки в магазините на ЦБА и Бурлекс над 400 лв. за последните 3 месеца.
Няма такса за издаването на картата ДСК - ЦБА. Няма месечна такса за обслужване. Не се начисляват и суми при покупки в търговската мрежа. Годишната такса за картата е само 30 лв., Притежателите на клубна кредитна карта получават безплатен SMS при транзакция с нея и безплатно съобщение на мобилния си телефон всеки месец с информация за дължимите суми, както и срока за внасянето им.
Лимитът на кредитната карта ДСК - ЦБА е от 100 до 7000 лв. Падежът е на 10 число, а гратисният период е до 20 дена след падежната дата, което е по-благоприятно условие от стандартната кредитна карта. Уникален бонус за активните клиенти е намаляване на стандартния лихвен процент с 4 % при покупки и теглене на пари в брой на стойност над 400 лв в рамките на месеца При издаването на кредитната карта ДСК - ЦБА с лимит до 1000 лв. няма изискване за доказване размера на доходите, достатъчно е само редовно да са внасяни осигуровки.
Картата ДСК - ЦБА се издава в клонове на Банка ДСК, през интернет страницата на банката и в големите магазини на ЦБА.
Първите 2000 клиенти с клубна кредитна карта ДСК - ЦБА ще получат като подарък кошница с подбрани стоки от асортимента на ЦБА.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon