новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Нов дом сега с Банка ДСК

От 15 юни 2009 г. Банка ДСК предлага жилищни и ипотечни  кредити в лева и евро. С тези кредити многобройните  й клиенти могат да закупят или построят жилищен или нежилищен имот, да извършат довършителни работи или подобрения на имота, да получат средства за индивидуални нужди, да погасят други кредити и задължения. Максималният срок за издължаване на кредита е  30 години, като няма възрастови ограничения за кредитоискателя.
В кампанията под основния апел „Нов дом сега с Банка ДСК” се изтъкват и редица допълнителни  и изгодни за кредитоискателя възможности. Прилага се преференциален лихвен процент – отстъпката в размер до 0,5% процентни пункта при включване в програмата „ДСК Уют”.  Така например, лихвата може да спадне до 8,29% , ако кредитът е от 40 000 евро със срок 30 години, и тогава годишният процент на разходите е общо 9,15%.

При теглен жилищен или ипотечен кредит със срок до 7 години клиентът може да договори с Банка ДСК да не дължи месечна вноска по главницата, да погасява главницата в избран от него размер без такса за предсрочно погасяване, да ползва част или цялата сума за направените от него погашения.

Особено привлекателно за клиентите в новата промоционална кампания е, че при подадено искане за жилищен или ипотечен кредит, окомплектовано с изискваните от Банка ДСК документи в срок до 28 август т.г. и разрешен кредит до 17 септември , те участват в томбола. Всеки от кредитоискателите би могъл да спечели при тегленето на 18 септември 2009 г. една от стоте награди – дебитна карта на стойност 500 лева, с която сума би могъл да направи своя нов дом още по-красив и уютен.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon