новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

От месец март 2008 г. Банка ДСК въвежда ново лого

Банка ДСК от месец март въвежда ново лого, което е по-модерно и лесно се разпознава от всички хора.
Новото лого е символ на сила, влияние, професионализъм и традиции. Цялата група ОТР, към която принадлежи и Банка ДСК, ще бъде с еднаква визия. Всички банки и техните дъщерни дружества в деветте държави, в които ОТР Груп развива своята дейност, ще бъдат с' едно и също лого.
Банка ДСК е една от малкото банки в голямото семейство - ОТР", която запазва собственото си име -Банка ДСК, а не се нарича например ОТР България. Това е благодарение, че Банка ДСК е една от най-познатите и значими търговски марки в България, както и на големите ни пазарни дялове и степен на проникване.
Единната корпоративна визия означава и единство на целите и принципите на групата. С времето търговската марка Банка ДСК се
развива и дообогатява. Днес банката е модерна финансова институция,която е ориентирана към своите клиенти и им предлага съвременни финансови решения и модерни банкови продукти. Банката има нужда от нова визия, която да изразява новите й ценности, подкрепяни особено от младите хора.
Какво представлява новото лого на Банка ДСК?
То е кръг, който символизира завършеност и сигурност. Същевременно кръгът е отворен в горната си дясна четвърт. Това означава, че Банка ДСК е отворена към бъдещето и новостите, към потребностите на своите клиенти и техните желания, готова е да се развива все повече и повече.
Банка ДСК променя не само своето лого, но и основните си цели - по-бързо и качествено обслужване. Новото лого цели да символизира точно това - обръщане на Банка ДСК още повече с лице към клиента, отваряне към него и неговите потребности и желания. Като общо впечатление и въздействие, новото лого на Банка ДСК внушава доверие, израстване, иновативност, сигурност, бързина, разнообразие, локален фокус. Логото на Банка ДСК е символът на надеждна, коректна и иновативна корпорация:
Символът на доверието.
Кирил Караангов главен регионален мениджър
Регионален център -
Благоевград
Банка ДСК" ЕАД.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon