новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ОТП Частно банкиране бе обявена за най-добрата частна банка в Централна и Източна Европа през 2011 г.

Заслужено признание и високо отличие от авторитетното британско сп. The Banker

Банка ОТП и по-специално нейното  направление „Частно банкиране” бяха отличени като „Най-добрата  частна банка в Централна и Източна Европа през 2011 г. ” от авторитетното британско списание The Banker. 

Наградата е втора поред за ОТП Частно банкиране след същата през 2010 г. Колегите ни от Унгария спечелиха за втори път (след 2009 г.)  и приза за
„най-добри услуги в сферата на частното банкиране в Унгария” и от престижното британско финансово издание –сп. „Юромъни”.

Признанието от The Banker идва след прецизен анализ и внимателна оценка на
широка гама от количествени и качествени показатели на обхвата и качеството на услугите. Особено внимание е отделено на хармонизирането на интересите на банките, банковите консултанти и техните клиенти. 

Частното банкиране на ОТП предлага най-широките продуктови гами на унгарския пазар. Сред редицата предимства на неговите клиенти е и възможността  да извършват банкови операции за своите компании чрез своите банкови консултанти. На клиентите се предлага „пазаруване на едно място” и пълна гама от консултантски услуги за управление на недвижимо имущество, художествени колекции, юридически съвети и офшорни финансови сделки. За клиентите, които имат най-високи изисквания, Банка ОТП предлага Частно банкиране „Престиж”, което вече освен в Будапеща, е достъпно и в по-големите градове на Унгария.

ОТП Частно банкиране се отличава със способността си да приспособява  своите бизнес модели към новата среда на регулации след финансовата криза.  Всичко това постоянно укрепва доверието на клиентите. Затова и техният брой достигна към септември 2011 г. около 30 000, което представлява двукратно увеличение спрямо  2009 г. ОТП Частно банкиране управлява общо активи от 2,94 милиарда евро.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon