новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Пиесата „Гъдулката гори”- спечелила конкурса за създаване на нови драматургични произведения от български автори към театър „ София ’

За втора поредна година българската общност в британската столица ще бъде превзета от нашата музика, изкуство, театрални представления  и множество прояви на националната ни култура. В рамките на един месец , от 1- ви до 30-ти ноември гостите на града ще имат възможност да се насладят и на две театрални постановки на театър ‘’ София ‘’ , а именно уникалните спектакли „ Гъдулката гори ‘’ и „Когато рокът беше млад ‘’.

Преминала през оспорван конкурс за написване на нова българска драма, организиран от театър „ София ‘’ с подкрепата на Банка ДСК,  пиесата „ Гъдулката гори ‘’ с автор Райко Байчев спечели първо място и беше реализирана на сцената на театъра като моноспектакъл на Юлиян Рачков. Сега тя ще бъде представена и пред лондонска публика.

Подкрепата от страна на Банка ДСК на иновативни проекти, какъвто беше и конкурсът за съвременна българска пиеса, е част от добрите практики, които Банката следва в своето социално отговорно поведение като партньор на значими културни прояви.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon