новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Победителите в конкурса „ИТ проект на 2015 г.“, организиран с подкрепата на Банка ДСК, ще бъдат обявени на 25 февруари

25-годишен юбилей ще отбележат „Ай Си Ти Медиа“ и в. Computerworld


Двадесет и пет успешни години работа на българския ИКТ пазар ще отбележат „Ай Си Ти Медиа“ (ICT Media) и първият й проект у нас - вестник Computerworld България. Юбилеят ще бъде честван на 25 февруари 2016 г., четвъртък, от 19.00 ч. в зала „Средец“ на „София Хотел Балкан“ в столицата.

Тържественото събитие ще започне с награждаването на победителите в традиционния конкурс „ИТ проект на 2015 г.”, а кулминацията на вечерта ще бъде връчването на специални отличия на български личности с особени заслуги в развитието на ИТ у нас.

Церемонията по награждаване на победителите в конкурса “ИТ проект на годината” се провежда за дванадесета година от вестник Computerworld България и за осми пореден път е подкрепена от Банка ДСК. 26 кандидатури се включиха в надпреварата, 17 от които се състезават в публичната сфера и 9 – в частния сектор.

От 2008 г., когато Банка ДСК за първи път подкрепи инициативата, в печатното и електронното издание на медиата са публикувани над 200 проекта, а от началото на конкурса през далечната 2004 г. броят им надхвърля 300.

Целта на инициативата е да бъдат представени най-значимите, мащабни и ефективни ИТ проекти по изграждането и използването на информационни системи и решения в българските компании, предприятия и институции в национален мащаб през съответната година на провеждане на конкурса.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon