новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Подкрепа на Банка ДСК за ИТ сектора

Двадесет и четири ИТ проекти – 14 внедрени решения в категория „Корпоративен сектор” и 10 – в раздела  „Обществени организации”,участваха в конкурса „ИТ проект на годината”, организиран за осми път от в.  Computerworld  България – част от ICT Media. За поредна година конкурсът на най-влиятелното у нас седмично издание в сферата на информационните и комуникационни технологии бе подкрепен от Банка ДСК, банка, която оптимално съчетава традиции с новаторство  и търсене на нови информационни решения.                                          
Победителите в конкурса “ИТ проект на годината” – 2011  бяха отличени на официална церемония на 21 февруари в столичния хотел “Шератон”. „Информационна система “Преброяване 2011” на Националния статистически институт” е носител на първа награда в категорията “Обществени организации”, а "Внедряване на EXERON - хибридна ВЕИ система за осигуряване на пълна енергийна независимост на Йелоу 333" оглави класирането в “Корпоративен сектор”.
Част от наградния фонд беше осигурен от Банка ДСК. Юрий Генов, началник управление "ИТ операции" в Банка ДСК връчи чекове за 1050 лв. на Калин Кокошаров, изпълнителен директор на "Йелоу 333" и на доц. д-р Мариана Коцева, председател на Националния статистически институт - победител в категория "Обществени организации".

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon