новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Сгради на годината

На 12 декември за единадесети пореден път бяха връчени наградите в националния конкурс „Сграда на годината". Официалната церемония по награждаването беше открита от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, която връчи наградите в категория „Градска среда" на кмета на София Йорданка Фандъкова и на изпълнителния директор на „Метрополитен" Стоян Братоев. Организаторите от „Градът медиа груп" отчитат нарастване на проектите за градско развитие и възстановяване. Именно за тяхното поощряване те са създали новата категория. Наблюдава се и тенденция на увеличаване броя на сградите със социална функция - болници, училища, спортни сгради, музеи.
Тенденцията инвеститорите да се обръщат към екологичното строителство вече се вижда и в наградите на конкурса „Сграда на годината". В три от категориите са отличени сгради, заложили на зелената идея.
Победител в категория „Корпоративни и административни сгради" е сградата на централното управление на Алфа банк.
В тази категория обаче е връчена и още една награда и тя е за централното управление на Банка ДСК за реставрация и адаптация на архитектурен паметник на културата.

Mатериалът е публикуван със съкращения

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon