новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Станаха известни първенците в конкурса “ИТ проект на годината” за 2013 г., осъществен с подкрепата на Банка ДСК

На официална церемония на 19 февруари в столичния „София Хотел Балкан“ бяха оповестени победителите в конкурса “ИТ проект на годината” за 2013 г. Церемонията по награждаване на победителите в конкурса “ИТ проект на годината” се провежда за десета година от вестник Computerworld България, част от ICT Media, а Банка ДСК подкрепя инициативата за шести пореден път. Конкурсът отличава най-значимите ИТ проекти през изминалата 2013 г., популяризира опита в предлагане на информационни решения, натрупан в българските организации и разпространява информация за мащабите на използване на ИТ у нас и ролята на технологиите в българските компании, предприятия и институции. Тази година в инициативата се включиха общо 24 ИТ проекта, 13 от които бяха реализирани в администрацията и 11 – в частния сектор.
Първа награда в категория „Администрация“ на конкурса „ИТ проект на 2013 г.“ взе проектът „Разработване и внедряване на единна информационна система за защитените зони от екологична мрежа Натура 2000“ на Министерство на околната среда и водите, а отличник в категория „Корпоративен сектор“ е проектът „Автоматизирано управление на клиентски риск, поведение и клиентски стратегии във водни компании и ютилити сектор“ на "Веолия Енвиронман България", търговски отдел на „Софийска вода“ АД.
От страна на Банка ДСК наградите на победителите връчи  г-н Юрий Генов, ръководител на Управление “Развитие и внедряване на ИТ системи" в Банката.

Юрий Генов връчва чек за проекта-победител в категория "Администрация" на г-н Михаил Михайлов, директор на дирекция „Национална служба за защита на природата" в МОСВ

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon