новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Стилната сграда на Банка ДСК на улица „Калоян” № 1 е носител на специалната награда на редакцията на сп. „Офис”

С какво най-големият финансов център на Банката спечели журито

Най-големият офис на Банка ДСК с чудесен екип - така с две думи е познат в банковите среди носителят на Специалната награда на редакцията – офисната сграда на Банка ДСК на ул. „Калоян” 1.
Тя ни спечели не с някакви утрамодерни или свръхкомфортни работни екстри, спечели ни със стил, аристократичност и елегантност. Става дума за интериора като съставен елемент на работната среда.
Още повече ни спечелиха хората, вадещи хляба (и другото към него, добавиха банкери с чувство за хумор) си тук. Силно впечатление ни направи добре намереният баланс на поколения, на опит, амбиции и професионализъм, на гостоприемство, компетентност и мотивация. И не на последно място аргумент в полза на нашия избор беше и изключително удачното съчетание между чисто административни офиси и салони за работа с клиенти.
В стилната сграда в сърцето на София, построена през един от най-добрите периоди на българската архитектура и строителство (1941 г.) някога е функционирала Софийската популярна банка. През 1977 г. сградата е обявена за паметник на културата.
Днес тук е разположен Финансовият център Калоян на Банка ДСК, който е към Регионалния център София-Запад. Това е най-големият финансов център на банката. Той заема два етажа. Салонът е на първия етаж, където са кредитните инспектори и специалистите по продажби. На втория етаж са специалистите по банкови операции и зоната за частно банкиране. На петия етаж е РЦ София-Запад, т.е. мениджърите на центъра. Софийски корпоративен център се помещава на 3-я етаж, а на четвъртия е Направление „Корпоративно банкиране”.
“При нас работят много подготвени банкови служители, много мотивирани. Имаме наистина страшно големи изисквания към нашите служители. Другите банки, когато разберат, че някой служител от Банка ДСК проявява интерес към работа при тях, го предпочитат, обяснява Лилия Дилкова, главен регионален мениджър РЦ София Запад на Банка ДСК и стопанка на наградения банков офис. Просто защото знаят, че при нас хората работят много, знаят много и могат много”.
Всяка една награда е приятна, когато я получаваш, но банкерката със самочувствие заявява: “Имам чудесен екип - отлично подготвен и много сплотен. Съвсем отговорно го твърдя и мисля, че получаваме наградата заслужено”. И ние в списание „Офис” мислим така.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon