новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Стотици млади хора се интересуват от стаж в Банка ДСК

Завърши изложението „Кариери 2008” в НДК
Информационният щанд на Банка ДСК бе един от най-посещаваните на изложението „Кариери 2008” в НДК.  Продължително време на щанда се задържа и министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев, чието министерство, заедно с JobTiger.bg, организира този важен форум. В неговото седмо издание 154 български и международни компании - предприятия, банки, търговски фирми, консултантски агенции и др., представиха пред студенти и млади специалисти възможностите за стаж и работа при тях.
Над 200 млади хора – бъдещи икономисти, юристи, математици, студенти по международни икономически отношения и др., се информираха подробно през двата дни на изложението за условията на програмата за прием на млади специалисти на стаж в Банка  ДСК.  Техният интерес именно към нашата Банка е бил обусловен, както споделиха специалистите от направление «Човешки ресурси», най-вече от челните й позиции в банковия сектор на България , дългогодишните й традиции, а напоследък и от новата й модерна корпоративна визия .
Кандидатите за стаж в Банка ДСК са се интересували най-вече от възможностите за квалификация като специалисти «Банкови операции», а така също в маркетинга на Банката, човешките ресурси, в правната дирекция и информационните технологии.
Стажът в Банка ДСК продължава от 1 до 3 месеца между 4 и 8 часа дневно, като е възможна ротация на стажантските позиции, т.е. в повече от една сфери или дейности на Банката. Приемат се студенти, завършили семестриално най-малко ІІ курс, но ако имат средно срециално образование по икономика или информационни технологии, може да бъдат и в по-долен курс.  Стажантските позиции са неплатени, но при добри изяви са трамплин към евентуална постоянна работа в Банка ДСК. Проява на гъвкавост от страна на Банката е и фактът, че кандидатите може да стажуват не само в София, но и по избор в регионалните центрове: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Плевен, Пловдив, Стара Загора, които са най-близки до родните им места или до градовете, в които следват.
По време на «Кариери 2008» 50 души вече заявиха твърдо желанието си за стаж в Банка ДСК и оставиха на щанда първоначално изискваните мотивационно писмо и автобиография, а много други ще ги изпратят по имейл. 
Подобни изложения под мотото «Добра кариера, добър живот» и с генерален спонсор «Нестле» ще се състоят и в Пловдив, Варна, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, а тази година за първи път и в Свищов.
 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon