новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Услугата на Банка ДСК получаване на MoneyGram превод на банкомат навърши една година

Уважаеми клиенти,Преди една година Банка ДСК предостави ексклузивно на своите клиенти уникалната за българския пазар услуга получаване на MoneyGram превод директно на банкомат. От стартирането си услугата се радва на голяма популярност сред клиентите, като само от началото на годината получените на банкомат MoneyGram преводи са се увеличили с шестдесет процента. Услугата е безплатна за клиентите и дава възможност MoneyGram преводът да се изтегли на банкомат, което спестява попълването на документи и чакането на опашка. Използването на услугата е изключително лесно, като е необходимо единствено клиентът да притежава дебитна карта на Банка ДСК по сметка в лева. Банковата карта се поставя в АТМ устройството, избира се опцията „MoneyGram“ от менюто „Други услуги“ и се следват указаните на екрана стъпки. Сумата постъпва по разплащателната сметка в лева, откъдето веднага може да бъде изтеглена в брой.
Любопитен факт е, че повече от половината получени на банкомат MoneyGram преводи са изпратени от Великобритания, а на второ място са тези от САЩ.  На диаграмата е дадено съотношението на страните, от които са получени най – много MoneyGram преводи на АТМ. Удобството и бързината на услугата, както и възможността да се получи превод по всяко време на денонощието, я правят предпочина за получаване на MoneyGram преводи.
Банка ДСК разполага с над 850 банкомата в страната, на всеки от който могат да се получават MoneyGram преводи.  Местоположението на банкоматите може да видите на сайта на Банката - dskbank.bg.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon