новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Частно банкиране на Банка ДСК учреди купа за уникална ветроходна регата

В акваторията на Варненския залив се състоя единствената по рода си ветроходна регата „Мач рейс Мелджес 24” (Match Race Melges 24). Четвъртото издание на това състезание за ветроходи с две платна от клас «Мелджес 24»  бе подкрепено от «Частно банкиране» на Банка ДСК и е в рамките на програмата за отбелязване на 60-годишнината от създаването на Банката.

Частно банкиране на Банка ДСК е сравнително нов сегмент в банкирането у нас. Тази услуга е предназначена за по-заможните клиенти и предлага не само специално обслужване от личен банкер, но и неговите високопрофесионални съвети за гъвкави решения при различни финансови ситуации.  
 
В гонките на регатата, стартирали от яхт-клуб „Порт Варна”, се включиха 10 екипажа, разпре-делени в две групи по системата „всеки срещу всеки”.  Зрителите – клиенти, служители и партньори на Банка ДСК следяха с интерес състезанието и се наслаждаваха на приятната атмосфера, създадена от „Частно банкиране”на Банка ДСК и варненския яхт-клуб. Най-големите ентусиасти можеха да наблюдават гонките на ветроходците от непосредствена близост на борда на ветроходния кораб „Пинта Варна”. Накрая първото място си оспорваха екипажите на Ивайло Гаврилов и Калин Георгиев. По-големият състезателен опит на варненеца Ивайло Георгиев му помогна да прекоси пръв финалната линия и за четвърти пореден път да спечели „Мач рейс Мелджес 24”

Купата на победителя връчи изпълнителният директор на Банка ДСК Диана Митева. В приветствието си до всички участници в регатата тя изтъкна, че Банка ДСК умело съчетава богатия си опит и 60-годишни традиции с новаторство в обслужването, технологиите и банковите продукти. Важен елемент от това постоянно обновление е и Частното банкиране на Банка ДСК, което печели все повече клиенти. Всеки един от членовете на екипажа- победител получи за награда мъжки часовник.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon