новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Честит рожден ден на Виолина Маринова

Петър АНДАСАРОВ

И винаги, винаги е огромна радост за нас да честитим рождения ден - 6 август - на чаровната ВИОЛИНА МАРИНОВА, емблематична личност, символ на „Банка ДСК". Тя е ярък пример за това как всеотдайният труд на човек, влюбен в работата си и обичан от своите колеги, непременно е възнаграден и стига до най-високо място. А колко дълъг път извървя все в една посока неизменно в огромното пространство на „Банката на народа". Първото й стъпало е на обикновен служител - работи на каса в клона на софийската улица „Калоян", става директор на същия клон. За да изкачи после и стъпалата на емблематичната сграда на „Московска" в Централното управление на касата. И така вече 42 години тя служи и ръководи умно, с всеотдаен труд и натрупан златен опит ДСК и „Банка ДСК". Доверието, което печели, я отвежда на върха на управлението - председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор.
Работата й с професионални екипи прави постоянно стабилна тази успяваща и преуспяваща банка, печели много награди, между които най-престижната, най-отличителната - банка на годината. Престижни са и нейните лични награди, най-високата от които е „Банкер на годината". Два мандата бе председател на УС на Асоциацията на търговските банки, сега е председател на фондация „Атанас Буров".
Ние сме горди, че тя е дългогодишна вярна приятелка. Много, безкрайно много я уважаваме и обичаме. Защото е искрено съпричастна със съдбата на в. „Застраховател прес", винаги е близо до екипа му и никога не е отминавала наш празник.
От все сърце пожелаваме на Виолина Маринова да сияе от здраве, да е все така слънчева личност и да има слънчева съдба.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon