новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК отвори технологичен офис и във Варна

 

в. Computerworld - 4 септември 2017 г.

Банката ще разширява мрежата от офиси, предлагащи цялостно дигитално обслужване

Нов технологичен офис на Банка ДСК започна да работи от 1 септември във Варна. Офисът, създаден според обявената през май дигитална концепция, предлага цялостно дигитално обслужване и се намира в Икономическия университет във Варна. „Офисът и като концепция се вписва в духа на учебното заведение, известно със своите традиции и съвременен европейски стил“, коментират от Банка ДСК.

Оттам допълват, че високотехнологичният клон предлага на потребителите обслужване, което е съобразено с най-новите технологични достижения в банковия сектор, включително конзола с възможност за интернет банкиране – „виртуална папка“, която съдържа необходимите документи и описание на стъпките за изчисляване и кандидатстване за кредит, банкомати и за теглене, и за внасяне на пари по сметка, както и за осъществяване на бързи плащания и др. „Този клон е част от новото поколение офиси на Банка ДСК, отговарящи на съвременните изисквания на младото динамично поколение. Освен че дава възможност за пълно самообслужване, клонът е място, където клиентите могат да научат повече за възможностите за онлайн банкиране със съдействието и на екип от специално обучени служители“, допълват от банката.

В обособена зона клиентите могат да използват специализираните мобилни приложения на Банка ДСК посредством монтираните широкоекранни таблети. Дори обслужването на гише с директен контакт с банков служител вече не разчита на хартия. Интегрираните технологии дават възможност за полагане на електронен подпис, а документите се изпращат на на електронната поща на клиента или директно в платформата за електронно банкиране ДСК Директ.

„Банка ДСК има амбицията да разширява мрежата си от високотехнологични офиси, като предлага на клиентите обслужване, което изпреварва промените“, допълват от банката.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon