новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК остава лидер в банкирането на дребно

Най-старата банкова институция в страната, Банка ДСК е успяла трайно да завоюва доверието на потребителите на финансови услуги у нас. Банката е на челните места в три от шестте категории на класацията на списание Forbes България за най-големите банки в България. Годишната класация на престижното списание се базира на няколко основни показатели – печалба, активи, депозити, ипотечни кредити, потребителски кредити и фирмени кредити.

Банкирането на дребно е област, в която банката традиционно доминира. Доказателство е фактът, че и в тазгодишната класация на списанието финансовата институция  е лидер по депозити за граждани и домакинства и оглавява класирането по  потребителски и ипотечни кредити.

Втората по големина банка в страната запазва устойчивото си представяне и не отстъпва от миналогодишните си позиции в класацията на Forbes и в други ключови показатели като печалба.

Изграждането и поддържането на устойчиви взаимоотношения с всички клиентски групи е приоритет на банката, а доказателство за това е завоюваната позиция на надежден партньор на бизнеса в страната, което рефлектира и в запазването на миналогодишната й позиция в сегмента на фирмените кредити.

Отличните резултати на институцията се дължат не само на  умението й да съчетава традиции с постоянно обновление, но и на прилаганите иновативни подходи към банковите продукти и услуги и начините на тяхното предлагане, и фокусирането върху постоянно променящите се потребителски нагласи  в онлайн-доминираното ежедневие.

Със своята политика, ориентирана към клиентите и модерните начини на банкиране в дигиталната епоха, банката непрекъснато си поставя нови предизвикателства, с които се справя успешно. През април тази година корпоративният сайт на компанията стана победител в категорията „Банки“ в международния конкурс на технологичната компания Progress - „Уебсайт на годината на Progress Sitefinity“ за 2017 г. Голям успех банката постига и с платформата си за електронното банкиране ДСК Директ, която освен с обновен дизайн, по-удобна навигация,  улеснена функционалност и бързо действие, може да се похвали и с 1 милион регистрирани потребители.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon